MTÜ Tamsalu AO suusaklubi tegutseb aastast 2000 ja seda tänu eestvedaja [Arvo Orupõld’le]. Oleme jõudnud aastasse 2015 ja näinud erinevaid aegu, võite, kaotusi ning ennekõike palju innukaid suusasõpru. Suusatreeningud toimuvad aastaringselt. Treeningutel suusatame, jookseme, imiteerime suusakeppidega suusatamist, matkame, teeme jõuharjutusi, mängime palli, rullsuusatame jne. Suvisel perioodil korraldame paar treeninglaagrit ning vanematele harrastajatele toimub ka sügisene lumelaager Põhja-Soomes.

Samuti võivad kõik huvilised talvel osaleda Tamsalu Suusatalv seeriavõistlusel ning suvel krossijooksu Maakonna Jooksusuvi seeriavõistlusel.

Tänu Kohaliku Omaalgatuse Programmile (KOP) oleme klubile soetanud 5 komplekti suusavarustust ning nüüd on olemas ka 5 paari rullsuuske, mida pidevalt kasutatakse. Seega on enamusel siiski võimalik algust teha ka ilma endale kuuluva varustuseta.

Meil tegutseb 2 noorte treeninggruppi:  E, K kl 15:00 ja R kl 14:00 kuni 10.a. poisid ja tüdrukud, juhendab Evelyn Himma (EKR*4); E, T, N kl 16:00 ja R kl 14:00 10.a. ja vanemad poisid ja tüdrukud, juhendab Kaili Ots (EKR*6).

Ootame oma trennidesse aastaringselt juurde uusi huvilisi!

Talvisel perioodil toimuvad ka täiskasvanute suusatreeningud.

Rohkem infot www.aosuusaklubi.ee või FB Tamsalu AO suusaklubi lehelt.

EKR* kutsetase – Eesti Kutsekvalifikatsiooniraamistik